Pamflete, Pamfleturi, Pamflet

     Stiu ca moda este intr-o continua schimbare...reinvie si apar tot felul de "trenduri" noi, pe care foarte multi designeri le promoveaza in reviste care de care mai fancy . Nu ma pricep, ca nu's designer vestimentar ( nici nu as vrea) , insa nici nu as purta ceea ce recomanda aceste genii absolute si neintelese de catre muritorul de rand (EU+altii+ADRIANA G. :P ).
      Banuiesc  ca moda asta nu are nicio treaba cu femeile de rand...adica...designerii astia probabil ca uita ca pe TERRA nu sunt numai modele si starlete si vedete , ci si femei normale, intregi la minte ce nu ar iesi pe strada in asemenea straie copiate din filme precum "The Grudge" ...sau filme cu Zombi, sau...de la SECTIA PSIHIATRIE  anyway....Pe langa ca sunt IMPOSIBIL DE SUPORTAT si pe piele si vizual , mai costa si o gramada de bani .SA INTELEG CA ASA E TRENDUL...sa cumperi toale de speriat lumea pe strada la bani multi.

   Buunnn...sa trecem la analiza vestimentara din COLECTIILE ZARA .
Analiza intocmita de catre 4 perechi de ochisori  atenti si sinceri,  directi, cu multe detalii realistice .

Numarul 1. Rochie animal print

https://www.zara.com/ro/ro/dama-rochii-l1066.html?v1=1177660
Aceasta tinuta ,demna de purtat la Festivalul toamnei de bagat lemne sub cazanul de tuica....este perfect asortata cu un fular bun de spanzurat in sura si un pulover de al lu' mamaie oversize, ca na, e frig afara, si trebuie sa tina de cald la sale peste rochita cu leopardu' pe ea , poate fi asortata si la o petrecere de Craciun pe ulita satului, la o tuica fiarta . Stilistii Recomanda a se purta cu acest stil de incaltari , care rezista la namol. Ele au aderenta si nu te duci cu jucariile in sus daca e baltoaca de la ploaie, seamana cu roata de tractor, tocmai de aici si stabilitatea .OBLIGATORIU A SE ASORTA CONFORM PRODUCATORULUI! Altfel, nu vom avea efectul scontat ( de invidie al babelor de pe ulita  care nu isi permit sa cumpere acest gen de OUTFIT de la firma de renume precum ZARA) . :)



Numarul 2.Rochie cu  curea CARABINA

   Colectia de rochii cu sisteme de siguranta urmareste legislatia in vigoare din domeniul SANATATII SI SECURITATII IN MUNCA. Aceasta prevede ca trebuie sa fii asigurat si protejat de orice accident ce se poate intampla la locul de munca, acesta fiind la spart de lemne, la jumulit de iarba pt gaini, porci etc, la scos de cartofi.
In cazul in care esti la scos de cartofi si te afunzi in namol si nu mai poti iesi, te poti ajuta de carabina. O infigi in trunchiul de la corcodusul de langa gard si te ajuta astfel sa iesi din impas.
Sau, trebuie sa urci in pod si scara este subreda, poate mai lipsesc si cateva trepte, este bine sa fii previzibila si sa te ajuti de carabina sa te tragi ( in sus).
Foarte utila si foarte moderna aceasta creatie, suntem sigure ca doamnele si domnisoarele vor sti la ce gen de eveniment sa se etaleze cu aceasta tinuta!


.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Impresii...trairi...intamplari...ganduri...viata...

Daca ai gresit in fata iubitei tale....