program Zilele Craiovei 2010

Zilele Craiovei 2010







Primăria Municipiului Craiova şi Consiliul Local Municipal organizează în perioada 22-26 octombrie 2010 Zilele Municipiului Craiova, ediţia a XIV-a.

Vineri, 22 octombrie 2010, în prima zi a manifestărilor craiovenii sunt invitaţi la un concert folcloric extraordinar cu participarea celor mai renumiţi interpreţi de gen din ţară.Printre cei care vor susţien recitaluri se numără: Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Petrică Mâţu Stoian, Nineta Popa, Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, şi alţii. Spectacolul va fi organizat pe esplanada din cartierul Craioviţa Nouă, cu începere de la ora 18.00.
Tot vineri, de la ora 11.30 va fi deschis pe Esplanada Teatrului Naţional "Marin Sorescu", Târgul Meşterilor Populari, ediţia a XXXIII-a.

Sâmbătă, 23 octombrie 2010 de la ora 19.00, Velodromul din Parcul "Nicolae Romanescu" va găzdui un spectacol muzical-artistic de excepţie cu participarea unor trupe renumite din România - Iris şi Voltaj.
Tot sâmbătă, de la ora 10.00 în Piaţa Centrală va fi sărbătorită Ziua Recoltei.

Duminică, 24 octombrie 2010, între orele 12.00-16.00 la Sala Sporturilor "Ion Constantinescu" se va desfăşura spectacolul "All Star Game" - la care sunt aşteptaţi să participe copii cu vârsta maximă de 16 ani, iubitori ai baschetului, care vor avea ocazia să joace alături de echipa de baschet masculin divizia A-SCM Craiova.
Duminică seara, de la ora 19.00, la Teatrul Naţional "Marin Sorescu" se va juca piesa "Unde-i revolverul?", iar în Piaţa "Mihai Viteazul", de la ora 19.30, soliştii, corul şi orchestra Teatrului Liric "Elena Teodorini" vor susţine un spectacol extraordinar.

Luni, 25 octombrie 2010, de la ora 10.00, la Monumentul Eroilor din Cimitirul Sineasca va fi oficiat un ceremonial militar religios cu depuneri de coroane cu prilejul Zilei Armatei.
De la ora 16.30, în Piaţa Mihai Viteazul, actorii Teatrului pentru Copii şi Tineret Colibri vor interpreta piesa "Păcală în satul lui".
De la ora 18.30 va avea loc Procesiunea religioasă de Sfântul Dumitru.

Marţi, 26 octombrie 2010, de la ora 11.00 în Sala Mare a Primăriei va avea loc Şedinţa Solemnă a Consiliului Local Municipal, şedinţă în cadrul căreia se vor conferi titluri de "Cetăţean de onoare" şi "Diplome de excelenţă" unor personalităţi marcante ale municipiului Craiova.
Filarmonica "Oltenia" va găzdui de la ora 19.00 Corala Academică.

Piaţa "Mihai Viteazul" va găzdui pe parcursul acestor zile diverse spectacole pentru copii şi tineri.
Acțiunile culturale, devenite o tradiție a manifestărilor dedicate Zilelor Craiovei, vor cuprinde şi în acest an lansări de carte, colocvii, saloane de fotografii, concursuri de artă şi cultură, expoziții, diverse spectacole, piese de teatru pentru copii şi adulți.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Daca ai gresit in fata iubitei tale....

Impresii...trairi...intamplari...ganduri...viata...

Pamflete, Pamfleturi, Pamflet