Laurentiu Duta

Laurenţiu Duţă a ajuns în atenţia Judecătoriei Constanţa



cap_4.jpgPe rolul Judecătoriei Constanţa a fost înregistrat, miercuri, dosarul37934/212/2010, în care Laurenţiu Duţă figurează ca inculpat. Dosarul afost deschis de cătrepoliţişti după ce l-au prins pe Duţă săvârşind infracţiuni privindcirculaţia pe drumurile publice (O.U.G nr. 195/2002). Primul termen dejudecată a fost fixat peste câteva zeci de zile, magistraţiiurmând să analizeze cauza pe data de 11 noiembrie.



 Teatrul de vara din Navodari ii poarta numele lui Duta

Laurenţiu Duţă în faţa teatrului care îi va purta numele
Constanţa

Laurenţiu Duţă în faţa teatrului care îi  poarta numele

Teatrul de vară din Năvodari poartă din iulie numele solistului Laurențiu Duță,dupa ce, in urma cu cativa ani, interpretul a primit titlul de cetatean de onoare al localitatii., Primăria din oraş a investit 150.000 de lei în renovarea scenei pe care artistul s-a lansat.
Avea  16 ani, îl imita pe Michael Jackson, iar cu ajutorul tatălui, Titus Duță, a avut primul concert pe scena Teatrului din vară din Năvodari. Începuse perioada 3reiSudEst, trupă crescută în Năvodari de Titus Duță. „Vindeam bilete pe plajă cu ajutorul omului - afiș, puști care purtau pe ei cartoane imense prin care se anunțau spectacolele. Se umplea teatrul, erau câte 1.000 de spectatori care stăteau câte doi pe scaun“, povestește Titus Duță.

„La Teatrul de vară se vindeau afișe, casete, aveau loc întâlniri cu fanii din toară țara. Au urmat apoi Animal X, lansați tot aici, la Năvodari“, continuă el.
Renovat in iulie de Primăria Năvodari - o investiție de 150.000 de lei, Teatrul de vară are o siglă nouă, cu numele lui Laurențiu Duță, la inițiativa autorităților locale. „Este o surpriză pentru mine. Eu și acum locuiesc în Năvodari alături de familia mea, aici am și studioul de înregistrări“, spune Laurențiu.
Teatrul de vară a fost inaugurat oficial pe 9 iulie, odată cu ediția a 8-a a Festivalului Internațional de interpretare pentru copii și tineret „Delfinul de aur“,unde  Laurențiu Duță a susținut un concert în cadrul fertivalului.vezi aici :
declaratia lui duta referitoare la numele Teatrului de Vara din Navodari


Pentru ca a consumat prea multe pahare cu alcool, Laurentiu Duta s-a sprijinit de sotia insarcinata

Cunoscutul compozitor si interpret Laurentiu Duta s-a imbatat crita intr-un club de fite din statiunea Mamaia. Fostul component al trupei „3rei Sud Est” s-a distrat nevoie mare alaturi de sotie si de cativa prieteni pana la ora 7.00. Pana aici, toate bune si frumoase, insa atunci cand cantitatile de bauturi alcoolice consumate ajung la cateva sticle, datele problemei se schimba. Mai mult decat atat, Ianula (sotia alaturi de care Laurentiu are deja o fetita), care, in momentul de fata, este din nou insarcinata, n-a avut nimic de obiectat, cu atat mai mult, cu cat a petrecut ore in sir intr-un spatiu inchis, ticsit cu fum de tigara. Pe toata perioada sederii, cuplul a fost asaltat de numerosi fani si de colegi de breasla, mai cumpatati la capitolul consum de bauturi alcoolice. Distractia a tinut pana la orele diminetii, cand in clubul cu pricina nu mai ramasesera decat Laurentiu Duta, Ianula si barmanii. Pentru ca abia mai putea sa se tina pe picioare, Laurentiu s-a sprijinit de umarul sotiei sale pana cand au ajuns la masina. La plecare, Ianula si-a aranjat scaunul de la masina astfel incat sa nu o incomodeze la sofat si au plecat in goana spre casa.




Se intampla pe 5 mai 2010...
Iata ca nici duta nu e nici inger,nici sfant....desi recunosc ca la asta nu ma asteptam din partea lui ...

Laurenţiu Duţă şi Roxana de la D-Paparazzi, cuplu în faţa camerei

Roxana şi Laurenţiu
Roxana şi Laurenţiu. Foto: tvmania.ro
Roxana Paraschivoiu, gazda emisiunii de la Kanal D, s-au cuplat pentru filmarea videoclipului la ”Pearls of summer”.
Prezentatoarea a primit rolul în urma unui casting, şi astfel a ajuns să participe la cele două zile de filmări din Tel Aviv şi alte câteva oraşe din Israel, relatează TV Mania.
În acest videoclip eu sunt iubita lui Laurenţiu, care are flashback-uri cu mine din timpul vacanţelor noastre. A trebuit să fiu jucăuşă, veselă, sexy, nebunatică şi nu mi-a fost greu deloc, fiindcă aşa mă comport şi eu, Roxana, când sunt îndrăgostită”, a explicat prezentatoarea.
În aceste condiţii, se pare că singurele motive de îngrijorare au fost date de securitatea Israelului, care e foarte strictă.
Toată echipa a avut foarte multe emoţii când am intrat în Israel, fiindcă securitatea este maximă acolo şi dacă li s-ar fi părut suspect chiar şi cel mai mic lucru ar fi putut să ne întoarcă în ţară”, a mai povestit ea. “Bineînţeles că, ulterior, acesta a fost un subiect de amuzament în serile de după filmări, când ne relaxam pe terasă, la un pahar de vin”.Declaratiile artistului si prezentatoarei aici:
Video stire

Comentarii

  1. fuck him!si-o merita din plin

    RăspundețiȘtergere
  2. O Doamne, nu a zis nimeni ca e sfant Duta, ca e si el om, dar tu ai timp sa crezi toate stirile ? Adica la naiba, e un spate de om care poate fi Duta sau nu ? Dupa ce putem deosebi ca e vorba de el ? Sunt o gramada de oameni care din spate seamana cu alte persoane. Sau astia de la tabloide au un om angajat care e specialist pe funduri de vedete ? :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Daca ai gresit in fata iubitei tale....

Impresii...trairi...intamplari...ganduri...viata...

Pamflete, Pamfleturi, Pamflet